چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

کاخ سفید: از حملات اوکراین به خاک روسیه حمایت نمی‌کنیم

کاخ سفید: از حملات اوکراین به خاک روسیه حمایت نمی‌کنیم سخنگوی کاخ سفید ضمن ادعای مخالفت آمریکا با حملات اوکراین به داخل خاک روسیه، اما مدعی شد این جنگی است که مسکو به راه انداخته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، تداوم حملات تروریستی اوکراین به داخل خاک روسیه با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین و گروه‌های خرابکار، آمریکا را به نشان دادن واکنش مجبور کرد.

 

پس از آنکه دو پهپاد اوکراینی اوایل روز دوشنبه به ساختمان‌های غیرنظامی در مسکو آسیب رساندند، واشنگتن اعلام کرد که از حملات اوکراین به داخل خاک فدراسیون روسیه حمایت نمی‌کند.

 

«کارین ژان-پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه طی نشست خبری روزانه گفت: «به عنوان یک موضوع کلی، ما از حملات [اوکراین] در داخل روسیه حمایت نمی‌کنیم».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ژان-پی‌یر در ادامه مدعی شد: «این جنگی است که روسیه آغاز کرده است. این جنگ آنهاست. آنها می‌توانند هر زمان که بخواهند با خروج نیروهایشان از اوکراین، به جای حملات وحشیانه به غیرنظامیان، به آن پایان دهند».

 

بامداد دوشنبه بود که رئیس منطقه «کریمه» اعلام کرد که ۱۷ پهپاد ارتش اوکراین که برای هدف قرار دادن این شبه‌جزیره به منطقه فرستاده شده بود، توسط پدافند هوایی روسیه منهدم شد.

 

از سوی دیگر، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که حمله بامدادی رژیم کی‌یف با استفاده از دو هواپیمای بدون سرنشین به مسکو را خنثی کرده است. «سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو تصریح کرد که هیچ‌گونه خسارات یا تلفاتی در نتیجه حمله پهپادی اوکراین که حدود ساعت ۰۴:۰۰ صبح به وقت محلی رخ داد، برجای نمانده است. پهپادهای ارتش اوکراین توسط ابزار جنگ الکترونیک روسیه سرنگون شد.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین نیز در این‌باره توضیح داد: «تلاش‌های اوکراین برای حمله به خاک روسیه با هواپیماهای بدون سرنشین در حال افزایش است و همه کسانی که در زمینه امنیت منطقه کار می‌کنند در حالت آماده‌باش هستند». /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار